My Blog in English


*** Below is a link to an English translation of my blog, as I've had some requests from those who don't speak Swedish.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbagarebebis.blogspot.com%2F

The translation won't be perfect as it is done automatically, but it should give you a gist of what I am on about! ***






tisdag 10 januari 2012

Våra katter

För er som inte har hängt med innan så kommer här en snabb presentation av våra katter. Vi har Cornish Rex katter, som är en krullig allergivänlig ras då jag inte riktigt tål vanliga katter. De ser nog rätt roliga ut innan man har vant sig, men nu tycker vi att de är finast i världen! Det är en helt underbar ras, de är så otroligt personliga och sociala.

Vi skaffade Cider när vi flyttade till Sverige för tre och ett halvt år sen. Efter något år så blev vi fodervärdar på Curly Sue, eller Josephine som vi kallar henne.

Cider
Vi gjorde ett avtal med Twiggy på My Twigg's kattuppfödning, där vi får behålla Josephine mot att hon får ta tre kullar efter henne. I maj kom den första kullen, och en efter en har kattungarna slussats ut i världen.

Josephine, bild från Twiggy
Den sista kattungen har vi fortfarande kvar, Jackie. Hon flyttar dock till England inom kort, och vi kommer att sakna henne otroligt mycket.
Jackie
Våra katter ger oss så mycket, de är verkligen en del av vår familj. I sommar kommer vi att ta en till kull på Josephine, och jag ser verkligen fram emot en massa nya små kattungar.
Det har varit underbart att få ha dem även om det är väldigt jobbigt att ta farväl. Jackie har bott med oss i åtta månader nu, och det kommer att bli så tomt utan henne.

Våra katter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar